به کمک تنور استوانه ای میتوان نان های دراز و بزرگ پخت و با کمک تنور خانگی متوسط نان های محلی را میشود پخت.یکی ازوسایلی که در برخی منازل و بسیاری کارگاه های نان یا شیرینی پزی سنتی استفاده می شود، تنور گازی است. این دستگاه در دو نوع استوانه ای و مکعبی تولید می شود. تنور حبیب سایزها و مدل های مختلف هریک از این دو را برای شما عزیزان به فروش می رساند. در این پست می خواهیم روشن کردن تنور گازی (هر دو نوع استوانه ای و مکعبی) و طرز راه اندازی و استفاده از آن را آموزش دهیم.
روشن کردن تنور حبیب
در سه سوت
http://tenorhabib.ir
روشن کردن تنور گازی حبیب:
در اینجا روشن کردن تنور استوانه ای و سپس تنور مکعبی را توضیح می دهیم.
برای راه اندازی و آماده سازی و استفاده از تنور گازی استوانه ای به منظور استفاده، مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید:
- بدنه تنور را برمی گردانیم و سه پایه را در محل های مشخص شده آنها قرار داده و با چرخاندن آنها را محکم می کنیم.
- لوله های مخصوص شیرها را به آنها متصل کرده و در محل های مربوط به شیرها قرار داده و محکم می کنیم. یک شیر برای اجاق بدنه بیرونی و یک شیر برای اجاق داخلی تنور است.
- شیلنگ رابط هریک از شیرها را وصل می کنیم و برای محکم کردن هریک از آنها، بست ها را وصل و به کمک رابط، این دو شکل را به هم وصل و محکم می کنیم. برای این کار حتما از پیچ گوشتی کمک بگیرید تا پیچ های بست ها محکم شود.
- درنهایت، چرخ های نگهدارنده تنور حبیب را به پایه ها وصل می کنیم و تنور را برای راه اندازی و روشن کردن، برمی گردانیم و درب را روی آن قرار می دهیم.
روش روشن کردن تنور خانگی حبیب:
پس از وصل کردن تنور خانگی به شیر گاز شهری یا کپسول مایع، برای روشن کردن تنور به شکل زیر عمل می کنیم:
- اول گاز داخلی را باز می گذاریم و سپس با فندک، شعله داخلی را روشن می کنیم.
- سپس گاز بیرونی را باز می کنیم و سپس با فندک، شعله خارجی را روشن می کنیم.
- تنظیم شعله تنور گازی خانگی براحتی با دو شیر مربوطه انجام می شود.
- پس از روشن شدن هر دو شعله، صبر می کنیم به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه با شعله ملایم دیواره های تنور کامل داغ شود که وقتی خمیر را روی دیواره های داخلی می چسبانیم، خمیر داخل تنور نیفتد.
جهت سفارش با شماره تماس ۰۹۳۹۴۷۹۳۹۲۸ یا به سایت فروشگاه www.tenorhabib.ir مراجعه نمایید.