طرز تهیه کیک لیمو ترش مخصوص

habibn habibn
79 بازدید

جهت سفارش و خرید تنورگازی حبیب و یا استعلام قیمت تنورگازی می توانید با بخش فروش تنور گازی حبیب ۰۹۳۹۴۷۹۳۹۲۸ تماس حاصل نمایید یا به سایت www.tenorhabib.ir مراجعه نمایید.

کیک لیمو ترش فرش و تازه یکی از انواع کیک های محبوب و خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که مواد و رسپی های متنوعی درست می شود، برای آموزش این کیک خوشمزه با تنور حبیب با ما همراه باشید.

پخت کیک لیمو ترش با تنور حبیب

واد لازم کیک لیمو ترش
تخم مرغ۴ عدد
آب لیمو ترش تازه۴ قاشق غذاخوری
زست پوست لیمو۲ قاشق غذاخوری
شکر۱ پیمانه
شیر۱ پیمانه
آرد۲ پیمانه
وانیل۱ قاشق چایخوری
بکینگ پودر۱  قاشق چایخوری
روغن مایع۱ پیمانه

مرحله اول

برای تهیه کیک لیمو ترش خوشمزه ابتدا از ۳۰ دقیقه قبل تمام مواد یخچالی را از یخچال خارج می کنیم، سپس در فضای آشپز خانه قرار می دهیم و اجازه می دهیم مواد با دمای محیط کاملا هماهنگ شوند.

مرحله دوم

حالا پوست لیمو ترش تازه را با دندانه های ریز رنده، رنده می کنیم تا زست لیمو ترش درست شود، سپس آب لیمو ترش تازه را می گیریم. در ادامه درون یک کاسه مناسب تخم مرغ را به همراه شکر و وانیل اضافه می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله تخم مرغ را با دور تند همزن برقی به مدت ۷ دقیقه مخلوط می کنیم تا سفید و کش دار شود. در ادامه شیر را به همراه روغن مایع، آب لیمو ترش و زست لیمو ترش به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

حالا مواد را در حد مخلوط شدن با همزن برقی مخلوط می کنیم. در ادامه درون یک کاسه مناسب آرد را به همراه بکینگ پودر اضافه می کنیم، سپس مخلوط می کنیم و ۳ مرتبه الک می کنیم و طی ۳ مرحله به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله مایه کیک را به صورت دورانی و چرخشی به یک سو مخلوط می کنیم. در ادامه تنور را روشن می کنیم، سپس اجازه می دهیم فرگازی کاملا گرم شود. در ادامه یک قالب مناسب انتخاب می کنیم.

مرحله ششم

حالا درون قالب کیک را با مقداری روغن مایع چرب می کنیم، سپس آرد پاشی می کنیم و قالب را بر می گردانیم تا آرد اضافی درون قالب خارج شود. در ادامه مایه کیک را درون قالب می ریزیم و قالب را چند بار محکم روی سطح کار می کوبیم.

مرحله هفتم

در این مرحله یک سیخ چوبی را درون مایه کیک می چرخانیم تا حباب های درون مایه کیک از بین برود. در ادامه قالب کیک رادرون تنور گازی حبیب قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم کیک به مدت ۴۵ دقیقه درون فرگازی بماند تا بپزد.

مرحله هشتم

توجه داشته باشید ۳۰ دقیقه اول پخت کیک به هیچ عنوان درب تنور را باز نکنید به دلیل که پف کیک می خوابد و حفره ای می شود. در ادامه پس از گذشت ۴۵ دقیقه کیک را به خلال دندان یا سیخ چوبی تست می کنیم.

مرحله نهم

در نهایت در صورت پخته بودن کیک آن را از فرگازی خارج می کنیم، سپس اجازه می دهیم به طور کامل خنک شود. در ادامه کیک را درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم، سپس به اندازه و فرم دلخواه برش می زنیم. نوش جان.

برای تهیه تنورحبیب شما می توانید یکی از این دو راه را انتخاب کنید:

*** www.tenorhabib.ir

****۰۹۳۹۴۷۹۳۹۲۸

دسته بندی پخت انواع کیک
اشتراک گذاری

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

10+ محصولات
7+ سفارشات تکمیل شده
2+ کاربران
35+ مطالب وبلاگ
سبد خرید

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

ورود به سایت