طرز تهیه کیک نارنگی با تنورحبیب

habibn habibn
135 بازدید

تنور گازی خانگی حبیب با قابلیت پخت انواع نان ، کباب جوجه و کیک و پیتزا یکی از ضروریات هر منزلی میباشد .کیک نارنگی یکی از انواع کیک های ساده خانگی است که با دستورپختهای بسیار متنوعی درست می شود در اینجا به کمک تنور حبیب مدل راحت درست کردن کیک نارنگی خوشمزه را برایتان آورده ایم.

کیک نارنگی با تنور حبیب

مواد لازم کیک نارنگی
آرد۲ پیمانه
تخم مرغ۳ عدد
شکر۱ پیمانه
روغن مایع½ پیمانه
آب نارنگی¾ پیمانه
زست پوست نارنگی۱ قاشق مرباخوری
بکینگ پودر۲ قاشق چایخوری
وانیلنوک قاشق چایخوری

مرحله اول

برای تهیه کیک نارنگی ساده در ابتدای کار تخم مرغ را به همراه شکر و وانیل درون یک کاسه مناسب اضافه می کنیم، سپس با دور تند همزن برقی به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه مخلوط می کنیم تا بافت مواد روشن و کش دار شود.

مرحله دوم

حالا نارنگی را می شوییم، سپس پوست آن را با دندانه های ریز رنده، رنده می کنیم. در ادامه روغن مایع را به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم، سپس مجددا با دور تند همزن برقی به مدت ۱ دقیقه در حد مخلوط شدن هم می زنیم.

مرحله سوم

در این مرحله آب نارنگی را به همراه زست نارنگی درون مخلوط تخم مرغ می ریزیم و مجددا با همزن برقی در حد مخلوط شدن هم می زنیم.

در ادامه مخلوط آرد و بکینگ پودر را درون الک می ریزیم، سپس ۳ مرتبه الک می کنیم.

جهت سفارش تنور حبیب یا به سایت فروشگاه به آدرس www.tenorhabib.ir مراجعه کرده یا با شماره تماس ۰۹۳۹۴۷۹۳۹۲۸ تماس بگیرید.

مرحله چهارم

حالا مخلوط آرد را طی ۳ مرحله درون مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم و با لیسک یا همزن دستی مایه کیک را به صورت دورانی به یک سمت مخلوط می کنیم تا بافت آن یکدست شود. در ادامه باید تنور گازی را روشن کرده و اجازه دهیم درون تنور گرم شود.

مرحله پنجم

در این مرحله اجازه می دهیم فرگازی به طور کامل گرم شود. در ادامه درون قالب مورد نظرمان را با مقداری روغن مایع چرب می کنیم، سپس آرد پاشی می کنیم و قالب را بر می گردانیم تا آرد اضافی از قالب خارج شود.

مرحله ششم

حالا مایه کیک را درون قالب می ریزیم، سپس قالب را چند مرتبه محکم روی سطح کار می کوبیم تا حباب های موجود در مایه کیک از بین برود. در ادامه قالب را درون فرگازی قرار می دهیم و اجازه می دهیم کیک به مدت ۵۰ دقیقه درون فرگازی بماند تا بپزد.

مرحله هفتم

در این مرحله پس از گذشت این زمان یک سیخ چوبی یا خلال دندان در مرکز کیک فرو می بریم، سپس خارج می کنیم، در صورتی که مایه کیک به خلال دندان یا سیخ چوبی نچسبیده بود، کیک کاملا پخته است.

مرحله هشتم

حالا کیک را از از فرگازی خارج می کنیم و اجازه می دهیم به طور کامل خنک شود، سپس از قالب خارج می کنیم. در ادامه کیک را درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم، سپس با برش های نارنگی تزئین کرده و سرو می کنیم. نوش جان.

دسته بندی پخت انواع کیک
اشتراک گذاری

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

10+ محصولات
7+ سفارشات تکمیل شده
2+ کاربران
35+ مطالب وبلاگ
سبد خرید

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

ورود به سایت