دستور پخت کیک توت فرنگی و موز

habibn habibn
110 بازدید

با داشتن تنور های حبیب می توان در خانه می توانید انواع نان محلی و سنتی، انواع کیک و شیرینی، مرغ وماهی و پیتزا با بهترین شکل و طعم بپزید در زیر طرز پخت نوعی از کیک را با تنور حبیب آموزش میدهیم.

کیک توت فرنگی و موز یکی از انواع کیک ها می باشد که بسیار خوشمزه و ساده است و می توانید با توت فرنگی و موز این کیک بسیار پر طرفدار را تهیه کنید. ترکیب موز و توت فرنگی فوق العاده می شود و شما می توانید این کیک را برای پذیرایی و مهمانی ها استفاده کنید.

فروشگاه تنور حبیب

http://tenorhabib.ir/

مواد لازم:

  • آرد ۱ و ۱/۳ پیمانه
  • ماست چکیده ۱/۳ پیمانه
  • شکر ۲/۳ پیمانه
  • تختم مرغ ۲ عدد
  • روغن مایع ۱/۳ پیمانه
  • توت فرنگی ۸ عدد
  • موز ۱ عدد
  • بیکینگ پودر ۱ ق مربا خوری
  • وانیل نوک ق چای خوری

تمام مواد بالا را در دمای محیط اتاق قرار دهید تا هم دمای محیط شوند. در ادامه مواد را با کمک پیمانه شیرینی پزی یا یک لیوان دسته دار اندازه گیری کنید. تنور گازی حبیب را روشن کنید تا فضای داخل تنور گرم شود.

در ادامه تخم مرغ را به همراه وانیل و شکر داخل کاسه با دور تند همزن برقی به مدت ۵ دقیقه بزنید تا کرمی رنگ و کشدار شود. در ادامه روغن مایع و ماست را به ترتیب به مواد اضافه کنید و با افزودن هر کدام ۱ دقیقه هم بزنید تا مواد به خوبی یکدست شود.

در آخرین مرحله آرد و بیکینگ پودر را باهم مخلوط و سه بار الک کنید. موز و توت فرنگی را تکه تکه کنید و روی یک دستمال نخی قرار دهید تا آب اضافی آن کشیده و خشک شود. سپس با آرد مخلوط کنید به تدریج به مایه کیک اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید. نباید پف مواد را بگیرید و مایه کیک را در یک جهت هم بزنید.

مایه کیک را داخل قالب مورد نظر ریخته و سه بار به سطح بکوبید تا هوای اضافه آن خارج شود. قالب را داخل تنور حبیب که از قبل گرم شده قرار دهید و برای ۴۵ دقیقه بگذارید تا کیک پخته شود. نوش جان

دسته بندی پخت انواع کیک
اشتراک گذاری

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

10+ محصولات
7+ سفارشات تکمیل شده
2+ کاربران
35+ مطالب وبلاگ
سبد خرید

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

ورود به سایت