طرز تهیه کیک وانیلی

habibn habibn
588 بازدید

تنور گازی خانگی حبیب محصولی عالی برای پخت نان و شیرینی در منزل می باشد. در واقع تنور حبیب با عرضه انواع مدل تنور گازی فلزی و ساج های نان پزی با بهترین کیفیت و قیمت مناسب در فروشگاه اینترنتی tenorhabib.ir با ارسال توسط پست و چاپار و باربری و تیباکس به سراسر ایران و نقاط دوردست و روستاها توانسته است خدمتی به مشتریان عزیز کرده باشد. کیک وانیلی از کیک های ساده و پرطرفدار بین المللی است که معمولا به عنوان کیک پایه هم استفاده می شود.

پخت کیک وانیلی با تنور حبیب

با

برای تهیه کیک وانیلی خوشمزه ابتدای کار از ۳۰ دقیقه قبل تمام مواد یخچالی را از یخچال خارج می کنیم، سپس در فضای آشپز خانه قرار می دهیم و اجازه می دهیم مواد با دمای محیط به طور کامل هماهنگ شوند.

در این مرحله تخم مرغ به دمای محیط رسیده را به همراه شکر و وانیل درون یک کاسه مناسب اضافه می کنیم، سپس با دور تند همزن برقی به مدت ۵ تا ۷ دقیقه مخلوط می کنیم تا مخلوط تخم مرغ روشن و کش دار شود.

حالا ابتدا روغن مایع، سپس شیر را به ترتیب به مخلوط تخم مرغ و شکر اضافه می کنیم، سپس مجددا با همزن برقی به مدت ۱ دقیقه در حد ترکیب شدن مخلوط می کنیم. در ادامه یک کاسه مناسب انتخاب می کنیم.

در این مرحله آرد را به همراه بکینگ پودر درون کاسه می ریزیم و مخلوط می کنیم. در ادامه مخلوط آرد را درون الک می ریزیم و ۲ مرتبه الک می کنیم، سپس مجددا درون الک می ریزیم و طی ۳ مرحله روی مخلوط تخم مرغ الک می کنیم.

حالا مایه کیک وانیلی را با لیسک یا همزن دستی به صورت دورانی و چرخشی به یک سمت مخلوط می کنیم تا بافت آن یکدست شود. در ادامه تنورگازی را با زدن کبریت به دو شعله آن روشن کرده و بعد از تنظیم کردن شعله های بالا و پایین اجازه می دهیم به طور کامل گرم شود.

در این مرحله یک قالب مناسب انتخاب می کنیم، سپس کف قالب را با مقداری روغن مایع چرب می کنیم. در ادامه مایه کیک را درون قالب می ریزیم، سپس قالب را چند بار محکم روی سطح کار می کوبیم تا هوای اضافی بین مایه کیک از بین برود.

حالا در این مرحله قالب یا سینی فر را در تنور حبیب قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم کیک به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه درون فرگازی بماند تا کاملا بپزد. پس از گذشت این زمان کیک را با خلال دندان یا سیخ چوبی تست می کنیم.

در این مرحله خلال دندان یا سیخ چوبی را درون کیک فرو می بریم، سپس خارج می کنیم، در صورتی که چیزی به خلال دندان یا سیخ چوبی نچسبیده بود کیک کاملا پخته است، سپس آن را از فر خارج می کنیم.

در نهایت اجازه می دهیم کیک در دمای محیط به طور کامل خنک شود، سپس از سینی تنور یا قالب خارج می کنیم و درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم. در آخر برای تزئین مقداری پودر قند درون الک می ریزیم، سپس روی کیک الک می کنیم. نوش جان.

جهت سفارش تنورگازی باید به سایت فروشگاه به آدرس :www.tenorhabib.ir یا با شماره تماس ۰۹۳۹۴۷۹۳۹۲۸ تماس بگیرید و تنور سفارش دهید.

دسته بندی پخت انواع کیک
اشتراک گذاری

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

10+ محصولات
7+ سفارشات تکمیل شده
2+ کاربران
35+ مطالب وبلاگ
سبد خرید

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

ورود به سایت